Ciupercile se spala,se curata si se indeparteaza cu grija coditele. Palariile ciupercilor se lasa la scurs cateva minute,dupa care impreuna cu coditele se stropesc cu zeama de lamaie si se lasa cateva minute deoparte pentru a se zvanta.
Astfel pregatite, ciupercile se trec prin faina,apoi prin ouale batute cu sare si piper dupa gust si prin pesmet. Se prajesc in ulei incins pe ambele parti la foc mediu pana se rumenesc frumos si dupa prajire se scot pe hartie absorbanta pentru a se elimina surplusul de ulei.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii