Ciuperci pane umplute

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie
Ciuperci pane umplute

Ingrediente

  • 400 g ciuperci proaspete Champignion
  • 2 oua
  • 150 g crema de branza(eu am avut cu aroma de ierburi de Provence)
  • 50 g cascaval ras
  • o legatura de marar
  • un praf de sare
  • 100 g faina
  • 100 g pesmet
  • 150 ml ulei pentru prajit
  • un praf de piper
  • cateva scobitori din bambus

Mod de preparare

1.Se desprind piciorusele ciupercilor apoi se curata palariutele de pielita,se spala sub jet de apa rece,se scurg bine si se dau cu un praf de sare si piper

2.se amesteca crema de branza cu cascavalul ras,mararul tocat fin(eu nu am avut!),se condimenteaza si apoi cu acest amestec se umplu ciupercile si apoi se unesc cate doua,indepartand surplusul de crema si se prind cu o scobitoare trecuta prin ambele palariute

Se trece fiecare pereche de ciuperci prin faina,apoi prin ou batut si in final,prin pemet.

3.Se prajesc ciupercile umplute intr-o tigaie cu ulei incins,pana cand se rumenesc frumos pe toate partile.Se scot pe servetele absorbante si cand se racesc putin ,se indeparteaza scobitorile.Se servesc pe platouri decorate cu salata verde.Sunt un aperitiv deosebit de gustos si aspectuos.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise