Ciuperci Paris umplute

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Ciuperci Paris umplute

Ingrediente

  • 16 ciuperci Paris
  • 1 pâine albã feliatã
  • 1 ceapã
  • 2 cãtei de usturoi
  • 1 dl de ulei de mãsline
  • 1 chouriço ( cârnat)
  • pãtrunjel
  • salvie
  • sare
  • piper
  • Decor
  • rosii, ardei si portocalã

Mod de preparare

Este un aperitiv care ia foarte putin timp, l-am pregãtit pânã a fãcut sotul un grãtar afarã :)

1)Se curãtã ciupercile de impuritãti si li se îndepãrteazã piciorusele.

2) Ceapa si usturoiul tocate mãrunt, se cãlesc în jumãtate din cantitatea de ulei de mãsline ( cca. 5 linguri).

Adaugã cârnatul tocat mãrunt si pãtrunjelul tocat.

Amestecã bine si condimenteazã.

3)Taie cojile de la feliile de pâine si aseazã-le într-o tavã , peste hârtie de copt.

4)Umple ciupercile si aseazã una în mijlocul fiecãrei feli de pâine.

Pune putinã rosie si ardei tocat, stropeste cu restul de ulei de mãsline si dã la cuptor, la 200ºC am pus eu la nivelul toast cca. 5 min.

Se servesc imediat!

Poftã bunã :)

1 portie = 190 kcal

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise