Se spala bine ciupercile si se pun la fiert in vasul de fiert in aburi (sau in 700 ml apa, cu capac). Intre timp preparati un aluat ca de clatite din oua, 5 linguri de faina si condimente.
Dupa ce s-au fiert ciupercile (15-20 minute) le scoateti din zeama, le condimentati putin, le dati prin aluat si le puneti la prajit in uleiul incins. Pana se prajesc ciupercile pregatiti o tava cu foi de salata verde si feliute de rosii pe margine.
Intoarceti ciupercile pe cealalta parte, apoi intr-o craticioara preparati un sos din zeama in care au fiert ciupercile si o lingura de faina amestecata cu smantana si putin marar tocat, condimente.
Dupa ce s-au prajit ciupercile, scoateti-le pe hartie absorbanta si asezati-le frumos in tava. Garnisiti cu ardei iute, bucatele de usturoi, felii de rosii, verdeata. Se servesc cu sosul de ciuperci si salata (de ardei copti, salata verde, salata asortata).
Pofta buna.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii