se spala ciupercutele si se scot coditele
se toaca coditele marunt ,carnatul la fel se taie bucatele mici ,mararul tocant si el
se caleste ceapa ,se adauga carnatul si la sfarsit ciupercutele taiate (coditele)
si cand am luat tigaia dupa foc cu ingredientele punem si mararul
condimentam dupa gust cu piper sau delicat
acum umplem ciupercutele
inainte sa le umplem punem sare in fiecare palariuta de ciupercuta
dupa ce le-am umplut punem cascaval ras sau cubulete pe fiecare in parte
le dam la cuptor 25-30 min
se pot servi ca aperitiv cald dar si rece pofta buna!!!!!!!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii