Ciuperci umplute

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Ciuperci umplute

Ingrediente

  • - 1 kg ciuperci mari
  • - 1 ceapa
  • - 2 catei de usturoi
  • - 1 lingura de smantana
  • - cateva felii de salam uscat sau sunculita
  • - 200 gr cascaval ras pe razatoarea cu gauri mici
  • - 1 lingura branza feta
  • - patrunjel
  • - 2 linguri ulei
  • - 1 lingurita de unt/margarina topit/a
  • - sare si piper

Mod de preparare

Ciupercile se spala bine si li se rup coditele pe care le taiem cubulete marunte. Peste capacele de ciuperci presaram putina sare si le lasam separat pana cand le vom umple. Ceapa taiata maruntel se pune la prajit in 2 linguri de ulei incins. Cand capata culoare aurie, punem si cateii de usturoi taiati si ei maruntel si lasam 2 minute sa se amestece aromele. Apoi punem peste ceapa, coditele de la ciuperci si lasam sa se inmoaie bine. Cand sunt si acestea patrunse punem putin cascaval, cubuletele de salam/sunca si patrunjelul tocat. Le lasam la foc cam 3 minute si le scoatem intr-un castron la racit. Dupa ce s-au racit, adaugam branza feta, untul topit, iarasi putin cascaval si condimentam dupa plac. Ciupercile le clatim cu apa rece ca sa se duca surplusul de sare, le uscam usor pe prosoape de hartie si incepem sa le umplem. Intr-o tava pentru cuptor, intindem hartie de copt si asezam ciupercile umplute. Presaram pe fiecare cascaval ras si dam la cuptor pana se rumenesc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise