Ciupercile se spala bine si li se rup coditele pe care le taiem cubulete marunte. Peste capacele de ciuperci presaram putina sare si le lasam separat pana cand le vom umple. Ceapa taiata maruntel se pune la prajit in 2 linguri de ulei incins. Cand capata culoare aurie, punem si cateii de usturoi taiati si ei maruntel si lasam 2 minute sa se amestece aromele. Apoi punem peste ceapa, coditele de la ciuperci si lasam sa se inmoaie bine. Cand sunt si acestea patrunse punem putin cascaval, cubuletele de salam/sunca si patrunjelul tocat. Le lasam la foc cam 3 minute si le scoatem intr-un castron la racit. Dupa ce s-au racit, adaugam branza feta, untul topit, iarasi putin cascaval si condimentam dupa plac. Ciupercile le clatim cu apa rece ca sa se duca surplusul de sare, le uscam usor pe prosoape de hartie si incepem sa le umplem. Intr-o tava pentru cuptor, intindem hartie de copt si asezam ciupercile umplute. Presaram pe fiecare cascaval ras si dam la cuptor pana se rumenesc.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii