autor:

Lucica-Elena Puscas

» » Aperitive

Ciuperci umplute

Autor: Lucica-Elena Puscas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 decembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lucica-Elena Puscas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 decembrie 2010

Ingrediente
16-20 ciuperci champignon, 100 g cascaval ras, 1 ceapa rosie, 1 rosie decojita, 2 linguri nuca pisata, 2 linguri granule de soia, 1 ardei iute, 1 legatura patrunjel si marar verde, sare, 4-5 linguri ulei de masline, boabe de piper, frunze de dafin, 100 ml vin alb sec

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Calim la foc mediu ceapa tocata, piciorusele de ciuperci taiate cubulete mici, rosia taiata marunt.
Adaugam granulele de soia care au fost in prealabil inmuiate in apa fierbinte si apoi scurse bine, nuca zdrobita si ardeiul iute curatat de seminte si tocat.
La final presaram putina sare si verdeata tocata.
Cu aceasta compozitie umplem ciupercile asezate in tava si presaram cascaval ras (eu am pus brnza rasa Napolact).Pentru varianta de post renunti la cascaval.
Adaugam cateva frunze de dafin, boabe de piper, vinul si dam la cuptor 20 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ciuperci umplute cu carne si oua de prepelita in cuib de cascaval

Ciuperci umplute cu carne si oua de prepelita in cuib de cascaval

Se indeparteaza cu grija piciorusele la ciuperci, apoi le curatatam de pielita si le asezam cu scobitura

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Ciuperci umplute la cuptor

Ciuperci umplute la cuptor

Curatam ciupercile de pielita si desprindem coditele.Spalam ciupercile si coditele si le punem la

1 vot    1 comentariu
50 min
Aperitive cu brinza

  • 1 comentariu

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 01 februarie 2011

    O delicatesa!*****

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • 16-20 ciuperci champignon
  • 100 g cascaval ras
  • 1 ceapa rosie
  • 1 rosie decojita
  • 2 linguri nuca pisata
  • 2 linguri granule de soia
  • 1 ardei iute
  • 1 legatura patrunjel si marar verde
  • sare
  • 4-5 linguri ulei de masline
  • boabe de piper
  • frunze de dafin
  • 100 ml vin alb sec

Raporteaza reteta

Retete
de Lucica-Elena Puscas
Vinete in stil italian

Vinete in stil italian

Vinetele spalate se taie pe lungime, se cresteaza usor dupa care se fierb 5 min. in apa cu sare.Se

53 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Placinta cu dovleac

Placinta cu dovleac

Intr-un castron se pun pe rnad apa, uleiu, oul, sarea, se amestaca bine si apoi se incorporeaza faina

33 voturi    3 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Pizza cu legume

Pizza cu legume

Pentru aluat, punem intr-un castron faina. Facem o adancitura in care faramitam drojdia si punem

4 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Paste si pizza
Mihaela11

Mihaela11 (Chef de cuisine)

O delicatesa!*****

Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Ciuperci Champinion cu cascaval.