autor:

Lia Maria

» » Mancaruri cu carne

Ciuperci umplute

Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 aprilie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 aprilie 2011

Ingrediente
9 ciuperci mari, 300g piept de pui macinat, 4 oua, 1 lingura ulei, 200g cascaval ras, 3 cepe, 3 catei de usturoi, 1 ardei kapia, 1 ardei iute, Frunze de patrunjel, Sare, Piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

40 voturi

Mod de preparare

Curatam ciupercile de pielita si le indepartam codita. Pregatim o tava cu hartie de copt, asezam ciupercile, presaram sare mare peste ele si le dam la cuptorul dinainte incalzit pentru 15’.Le scoatem, golim lichidul adunat in ele si le asezam pe servet absorbant.
Intr-o tigaie, incingem uleiul, adaugam ceapa, usturoiul si ardeii tocate toate marunt. Intre timp taem piciorusele de la ciuperci in cubulete mici, pe care le punem in tigaie. Dupa 3-4’ adaugam si pieptul de pui macinat. Asezonam si lasam sub capac inca 10-15’, mai exact pana se evapora zeama lasata de la ciuperci. Apoi adaugam ouale ( putin batue) si frunzele de patrunjel. Amestecam totul, mai asezonam daca e nevoie si lasam amestecul putin la racit.
Cu o lingura, luam din amestec si umplem ciuperile apoi le asezam dinnou in tava. Deasupra fiecaruia punem cascaval ras si pentru un strop de culoare, cate o frunzulita de patrunjel si un varf de cutit pasta de ardei. Dam la cuptor pentru 30’.
Sant delicioase si calde si reci. Eu le-am servit ca fel principal, alaturi de cartofi prajiti.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciuperci umplute cu carne tocata

Ciuperci umplute cu carne tocata

Se curata ciupercile si se desprind cozile apoi se lasa in apa rece 10 – 15 minute. Se taie

17 voturi    9 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Rulouri de vinete umplute cu branza cremoasa si sos de ciuperci si smantana

Rulouri de vinete umplute cu branza cremoasa si sos de ciuperci si smantana

Ciupercile se feliaza si se calesc usor in unt la foc mic . Se adauga smantana, nuca muscat, sare

1 vot    0 comentarii
1h
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • ionutploiesti

    ionutploiesti (Chef de cuisine):

    au iesit super super bune felicitari si multumesc ptr reteta... sincer eu am adaugat la sfarsit si un pic de mujdei de usturoi facut cu frunze de patrunjel.....pot sa zic ca nu ma mai opream din mancat.... din pacate nu am poze facute mi'am dat seama dupa ce am mancat dar data viitoare am sa fac inca o data felicitari ptr reteta **********

  • 19 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    aurica , 04 decembrie 2016

    buna ideie am sa fac si eu pare a fi ceva deosebit

  • Fara foto

    Jean Prunescu , 14 iunie 2014

    Si eu ma lupt cu fata mea s- o conving , dar in zadar ........

  • Fara foto

    Jean Prunescu , 14 iunie 2014

    Procesul tehnologic are carente....pune farsa in ciuperci cand sunt crude si da-le la cuptor , altfel cu inca 30min date la cuptor ,risti sa iasa iasca ,asa ca....in rest arata bine . Felicitari !

    • Fara foto

      Angheloiu Monica , 14 iunie 2014

      Eu le umplu cu afumatura taiata cubulete mici in loc de carne tocata de pui !

    • Fara foto

      Lidia SI Marius Krams , 14 iunie 2014

      sunt foarte gustoase am facut si eu....

    • Fara foto

      Titi Liviu-Adrian Niculita , 08 mai 2014

      Piept de pui''MĂCINAT''???

    • Fara foto

      Nita Maria , 25 martie 2014

      CIUPERCILE NU SE CURATA DE PIELITE O STIU DE LA HORIA VARLAN BUCATARUL

    • Fara foto

      Scortanu Adriana , 11 ianuarie 2014

      foarte buna

    • Fara foto

      Elena Si Gigi Duca , 29 noiembrie 2013

      nu se curata ciupercile de pielita.........!

    • Fara foto

      Proca Constanta , 28 noiembrie 2013

      Buna idee,sunt super 1

    • Fara foto

      Lia , 28 noiembrie 2013

      O intrebare am si eu : cum macin pieptul de pui? il las sa se usuce si apoi il macin ca pe malai? :D

    • Fara foto

      Valerica Parasca , 17 septembrie 2013

      mulțumesc o să fac și eu

    • Fara foto

      Liviu Navrescu , 06 septembrie 2013

      Le-am pregatit mai de mult, stiam reteta, numai ca eu am folosit carne de curcan, aceasta avand foarte putin colesterol.

    • Fara foto

      Helen Carlugea , 04 septembrie 2013

      yummu

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iulie 2011

      O reteta foarte ingenioasa,o bunatate !

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 12 aprilie 2011

      Tentatie absolutã!!! felicitãri:)

    • mihai

      mihai (Chef de cuisine) , 10 aprilie 2011

      La munca depusa si la cum arata aceasta reteta, e imposibil sa nu fie bune. Felicitari!*****

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 09 aprilie 2011

      Minunate...si o prezentare extraordinara.*****

    • Adriana K.D.

      Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 09 aprilie 2011

      ce bine arata...nu am facut de mult trebuie sa fac si eu..ai de la mine *****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

40 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Lia Maria
Cartofi cu costita la cuptor

Cartofi cu costita la cuptor

Cartofii se spala si se pun la fiert, in apa cu sare, intregi. Se fierb si ouale si se taie rondele.

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Paste cu slaninuta

Paste cu slaninuta

Se fierb pastele in apa cu sare si ulei. Cand sunt fierte se dau sub un jet de apa rece, se strecoara

4 voturi    3 comentarii
30 min
Paste si pizza
Gem de Caise Delicios

Gem de Caise Delicios

Caisele spalate si fara samburi, se dau prin masina de carne si se pun intr-o cratita mare. Separat

10 voturi    7 comentarii
3h
Conserve si muraturi

aurica

buna ideie am sa fac si eu pare a fi ceva deosebit

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Piept de curcan pe varză