Ciupercile se spala, se rup coditele. Coditele le tocam marunt, ceapa o taiem feliute, verdeturile le tocam fin. Intr-o tigaie punem coditele tocate si ceapa si lasam sa se faca bine, cu putin ulei si sare.
Intr-un vas mai mic punem apa la fiert pt soia, Cand apa fierbe punem soia si lasam cam 10 min. O punem intr-o strecuratoare mica, o clatim cu apa rece si o stoarcem cu mana.
Cand ceapa si coditele s-au inmuiat, le punem intr-o strecuratoare ca sa se scurga zeama pe care au mai lasat-o.
Separat intr-un vas facem umplutura: amestecam soia cu coditele, ceapa, boiaua, verdeata tocata, piper si vegeta si praful de usturoi. Amestecam si umplem ciupercile.
Le punem intr-o tava unsa cu ulei, le acoperim cu o folie de aluminium si le bagam la cuptor pt 30 de min la 180 de grade.
Inainte cu 5 min sa fie gata, punem peste ciuperci cascavalul ras.
Se serveste cu sosuri sau salate.
Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii