Ingrediente
6 ciuperci (500 g), 150 g cascaval, 150 g sunca presata, 2 cepe, 1 ardei rosu, un cubulet de unt, sare, piper, marar
Dificultate: Redusa | Timp: 50 min
23 voturi
Mod de preparare
Peste palariile de ciuperci presaram sare si le lasam deoparte.
Tocam ceapa ,ardeiul si sunca cubulete.Cascavalul il dam pe razatoare.
Punem untul intr-o tigie la incins,adaugam ceapa si o calim cateva minute pana se inmoaie. Adaugam ardeiul,calim impreuna 1-2 minute apoi ciupercile si la final sunca. Lasam compozitia sa fiarba aproximativ 10 minute, condimentam cu sare si piper si la sfarsit adaugam marar tocat.
Intr-un vas termorezistent asezam ciupercile si le umplem cu compozitia rezultata iar deasupra punem cascaval ras. Tinem vasul la cuptor 20-25 de minute la foc mediu.Cand ciupercile s-au gatit, presaram putin marar deasupra. Pofta buna!