Ciuperci umplute - aperitiv rapid

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Ciuperci umplute - aperitiv rapid

Ingrediente

  • 8 ciuperci mai mari
  • 4-5 felii de sunca de pui
  • 4 bucati de branza topita (cautati un tip de mai buna calitate care nu curge in cuptor, trebuie sa se rumeneasca)
  • 1 ou
  • 5-6 masline
  • Piper
  • Boia
  • Cascaval
  • Praf de usturoi

Mod de preparare

Se curata ciupercile si se spala, se tin intr-o sita la scurs.

Se pun intr-o tava cu foaie de copt.

Branza topita se taie in doua ca sa fie cate o jumatate pentru fiecare ciupercuta.

Se pune sunca dupa aprecierea voastra, se pun cateva bucatele de masline, boia, piper si praf de usturoi.

Se bate oul si se pune cate putin in fiecare “cosulet”, se pune branza topita si apoi cate o bucatica de maslina.

Se pun la cuptor pentru 20-30 minute la foc mediu.

Se scot si se presara peste ele putin cascaval dat prin razatoare.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise