Se curata ciupercile si se spala, se tin intr-o sita la scurs.
Se pun intr-o tava cu foaie de copt.
Branza topita se taie in doua ca sa fie cate o jumatate pentru fiecare ciupercuta.
Se pune sunca dupa aprecierea voastra, se pun cateva bucatele de masline, boia, piper si praf de usturoi.
Se bate oul si se pune cate putin in fiecare “cosulet”, se pune branza topita si apoi cate o bucatica de maslina.
Se pun la cuptor pentru 20-30 minute la foc mediu.
Se scot si se presara peste ele putin cascaval dat prin razatoare.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii