Se spala ciupercile in apa fierbinte, se rup piciorusele si se toaca. \"Palariile\" se scurg bine de apa, se aseaza pe o farfurie si se condimenteaza.
Preparati umplutura: tocati marunt ceapa si carnea de pui. In putin ulei puneti la calit piciorusele tocate, ceapa, carnea de pui, verdeata, condimente, concentratul de ciuperci. Luati vasul de pe foc, puneti totul intr-un castron si amestecati cu oul crud. Daca compozitia e prea moale adaugati pesmetul.
Ungeti tava si puneti cate o felie de rosie pentru fiecare ciuperca. Asezati deasupra palarioarele umplute nu prea mult pentru ca scad cam la trei sferturi. Daca ramane umplutura, umpleti si 2-3 rosii.
Dati la cuptorul preincalzit la foc mic. Dupa 20-25 de minute putei cate o feliuta de sunca crestata fin pe fiecare ciuperca. Mai lasati cam 10 minute la cuptor sa se rumeneasca putin sunca.
Garnisiti-le cu masline, castravete murat sau rosii, patrunjel, feliute de lamaie. Le puteti servi si cu sos bechamel in care ati adaugat concentrat de ciuperci, branza topita, cascaval ras sau verdeata tocata, dupa gust.
Pofta buna.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii