Se spala ciupercile, se rup coditele, si se aseaza pe o tava si se sareaza putin. Se marunteste ceapa, si se caleste in putin ulei, se adauga carnea tocata si se caleste la foc mic,se sareaza si pipereaza dupa gust, cand e facuta se trage de pe foc, se adauga un galbenus de ou si patrunjel verde tocat marunt. Ciupercile se umplu cu compozitia de carne si se dau la cuptor aprox 25 min. Pana se fac ciupercile se pregateste sosul de parmezan. In putin unt, se caleste putina faina, se adauga treptat lapte (ca sosul bechamel) la sfarsit se adauga parmezanul si se amesteca pana se omogenizeaza. Se scot ciupercile se acopera cu sos si se orneaza cu patrunjel verde
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii