Ciuperci umplute cu carne tocata

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Ciuperci umplute cu carne tocata

Ingrediente

  • - 12 ciuperci champignon mari
  • - 200 g carne tocata
  • - 2 cepe obisnuite
  • - 1 morcov mai mare
  • - 100 g unt
  • - 2 catei de usturoi
  • - 1 lamaie
  • - Sare
  • - Piper
  • - Verdeturi (oregano, patrunjel, busuioc)
  • - Cascaval

Mod de preparare

Se curata ciupercile si se desprind cozile apoi se lasa in apa rece 10 – 15 minute.

Se taie ceapa marunt, morcovul se curata si se da prin razatoarea mica. Se calesc in 50 g unt ceapa si morcovul apoi se amesteca cu carnea tocata la cere se adauga usturoiul tocat marunt condimente si verdeturi si zeama de la o lamaie.

Se amesteca compozitia apoi se umple ciupercile.

Se pun ciupercile umplute in tava in care s-a pus hartie cerata si 50 g unt si se lasa la cuptor 35 – 40 minute.

Cind sunt coapte se pune cascaval ras pina se acopera umplutura si se baga din nou cateva minute la cuptor pina se rumenesc la suprafata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta
Mancaruri cu carne

Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta

Carnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.

Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta
Salata de primavara cu oua

Salata de primavara cu oua

Reteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....

Salata de primavara cu oua
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise