autor:

Florin_Rad

» » Mancaruri cu carne

Ciuperci umplute cu carne tocata

Autor: Florin_Rad (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 martie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Florin_Rad (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 martie 2013

Ingrediente
-12 ciuperci champignon mari, -200 g carne tocata, -2 cepe obisnuite, -1 morcov mai mare, -100 g unt, -2 catei de usturoi, -1 lamaie, -Sare, -Piper, -Verdeturi (oregano, patrunjel, busuioc), -Cascaval

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

36 voturi

Mod de preparare

Se curata ciupercile si se desprind cozile apoi se lasa in apa rece 10 – 15 minute.
Se taie ceapa marunt, morcovul se curata si se da prin razatoarea mica. Se calesc in 50 g unt ceapa si morcovul apoi se amesteca cu carnea tocata la cere se adauga usturoiul tocat marunt condimente si verdeturi si zeama de la o lamaie.
Se amesteca compozitia apoi se umple ciupercile.
Se pun ciupercile umplute in tava in care s-a pus hartie cerata si 50 g unt si se lasa la cuptor 35 – 40 minute.
Cind sunt coapte se pune cascaval ras pina se acopera umplutura si se baga din nou cateva minute la cuptor pina se rumenesc la suprafata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciuperci umplute cu carne tocata si legume

Ciuperci umplute cu carne tocata si legume

Spalam ciupercile, indepartam cozile, le lasam la scurs cu gura in jos pe un prosop curat, apoi le

7 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Ciuperci umplute cu carne tocata si sos de parmezan

Ciuperci umplute cu carne tocata si sos de parmezan

Se spala ciupercile, se rup coditele, si se aseaza pe o tava si se sareaza putin. Se marunteste ceapa,

38 voturi    10 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii

  • Rus Cosana. , 06 iulie 2018

    Multumesc se par f bune , am să le incerc , mulțumesc !

  • Angela , 24 ianuarie 2017

    Fff bune

  • Angelica Angelica , 28 august 2015

    Sunt foarte gustoase !

    • George Urzeala , 13 august 2014

      ce garnitura ar merge la ele ?

    • Olga Galuppi , 28 mai 2014

      foarte gustoase

    • Pulpan Geanina , 17 aprilie 2014

      vom face si vom raspunde gustul multumim de reteta trebuie sa fie delicios

    • Deea Deea , 16 martie 2014

      Fffff...foarte gustoase.

    • Caras Anamaria , 08 martie 2014

      acum le-am pus la cuptor ,sunt curioasa cum vor iesi <3

    • Zanescu Luminita-Florina , 29 mai 2013

      ff bune chiar azi am facut si eu!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 10 martie 2013

      Foarte aromate si apetisante!*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

36 voturi

Ingrediente

  • -12 ciuperci champignon mari
  • -200 g carne tocata
  • -2 cepe obisnuite
  • -1 morcov mai mare
  • -100 g unt
  • -2 catei de usturoi
  • -1 lamaie
  • -Sare
  • -Piper
  • -Verdeturi (oregano
  • patrunjel
  • busuioc)
  • -Cascaval

Raporteaza reteta

Retete
de Florin_Rad
Tocanita de carne de porc cu ananas

Tocanita de carne de porc cu ananas

Se taie carnea bucați mici. Se pune într-o oala carnea să se prajească puțin în ulei ( daca

3 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Pui prajit

Pui prajit

Se portioneaza puiul Se fierbe bine cu putina sare pina se desprinde carnea de pe oase. Desprindem

4 voturi    1 comentariu
2h
Mancaruri cu carne

Rus Cosana.

Multumesc se par f bune , am să le incerc , mulțumesc !

Retete

din Mancaruri cu carne

Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Piept de pui cu garnitura de orez si mazare