Reteta postata pe: 28 iunie 2008
Ingrediente
Ingrediente, 10 ciuperci potrivite, 1 morcov, 1 ceapa, o buc de telina, o buc de pastarnac, 100gr cascaval, patrunjel, 2lg de ulei, piper, o lg de concentrat de legume
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Dupa ce au fost curatate si spalate, ciupercilor li se inlatura coditele. Ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei pana se inmoaie. Se adauga coditele de la ciuperci si acestea tocate marunt, apoi morcovul, telina si pastarnacul rase prin razatoarea de lamaie. Se condimenteaza cu piper, se adauga o lg de concentrat de legume si se tine pe foc pana ce toate legumele s-au inmuiat. Oprim flacara si adaugam o lingura plina de cascaval ras si patrunjel. Fiecare ciupercuta se umple cu aceasta compozitie, se aseaza in tava cu putina apa si se da la cuptor pentru 20 min. Cand sunt aproape gata, se adauga la fiecare cascaval ras si se mai baga la cuptor pentru 5 min.
Se pot servi ca atare sau ca garnitura la alt preparat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu legume" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive
Dupa ce au fost curatate si spalate, ciupercilor li se inlatura coditele. Ceapa se taie marunt si
2 voturi
1 comentariu
40 min
Se spala ciupercile si li se rup coditele. Se pun ciupercile in tava unsa cu ulei, se presare sare
7 voturi
5 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
ana maria lengher (Chef de cuisine) , 16 august 2008
foarte buna reteta, am facut si eu de curand si a iesit foaarte bun.