Ciuperci umplute cu praz si sunca (crenvursti)

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie
Ciuperci umplute cu praz si sunca (crenvursti)

Ingrediente

  • 700 g ciuperci champignon mai maricele
  • 1 praz
  • 200 g sunca
  • 2-3 crenvursti/1 carnacior
  • 3-4 fire usturoi verde
  • 2 oua (unul fiert, unul crud)
  • 1-2 peperoni
  • 60 g cascaval (branza topita feliata)
  • 10 g ulei
  • 1 lingurita baza pentru mancaruri
  • 1 legatura patrunjel
  • sare, piper, cimbru

Mod de preparare

Se spala ciupercile cu apa rece, se scurg, se rup piciorusele, apoi se aseaza palariutele intr-o tava unsa cu ulei. Presarati in fiecare sare si piper. Curatati si tocati foarte marunt prazul si usturoiul verde si puneti-le la calit intr-o tigaie antiaderenta cu restul de ulei. Tocati foarte marunt piciorusele ciupercilor si sunca (o puteti inlocui cu cremvursti), adaugati-le peste praz impreuna cu oul fiert tocat marunt, sare, piper, cimbru, verdeata tocata si baza pentru mancaruri.

Dupa ce s-au calit toate ingredientele rasturnati totul intr-un castron si amestecati cu oul crud. Cu aceasta compozitie umpleti generos ciupercile. Asezati pe fiecare cate o feliuta de carnat (cremvursti) si cate o feliuta de cascaval (branza topita). Decorati cu felii de peperoni si frunzulite de patrunjel, apoi dati tava la cuptorul preincalzit la foc mediu 30 minute.

Scoateti-le pe un platou si decorati inca o data cu patrunjel verde.

Se pot servi ca aperitiv cat si ca fel principal langa felii de branza cu sos alb sau de ciuperci, salata, etc. Pofta buna.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise