1.Se curata spanacul,oprind numai frunzele care se spala in mai multe apre reci apoi se dau in cateva clocote in apa fiarta.se scurg de apa fiarta si se trec sub jet de apa rece.Se pun in sita la scurs.
Se taie ardeiul cubulete fine,usturoiul se feliaza,costita se taie cubulete.
Se incinge un strop de ulei de masline apoi se caleste ardeiul si costita,se adauga usturoiul feliat si spanacul scurs bine.Se sareaza dupa gust.
2.Palariutele ciupercilor se spala si se scurg bine apoi se umple fiecare palarie cu cate o lingura de umplutura de spanac,se decoreaza cu o feliuta de mozzarella,jumatate de rosioara chery si o frunzulita de busuioc.
Se aseaza una langa alta intr-o tavita in care am pus ulei de masline,vinul si un paharel de apa rece.Se da la cuptorul preincalzit cca.20-30 min.
Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii