Ciuperci umplute la cuptor

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie
Ciuperci umplute la cuptor

Ingrediente

  • 6 - ciuperci champinions mari
  • 3-4 - catei de usturoi
  • 1/2 - aredei rosu
  • 100g - cascaval
  • 5og - unt
  • 3 - linguri smantana
  • 1 - legatura patrunjel
  • sare si piper

Mod de preparare

Se spala ciupercile ( fara a se curata de pielita de deasupra) si se rup cozile. Se rade cascavalul.

Cozile, ardeiul, patrunjelul si usturoiul se toaca marunt dupa care cozile, ardeiul si usturoiul se calesc in unt timp de zece minute. Dupa ce se ia de pe foc se adauga smantana, 2 linguri mari de cascaval si patrunjelul, se omogenizeaza continutul potrivindu-se de sare si piper dupa gust.

Palariile ciupercilor se sareaza si se pipereaza in interior, dupa care se umple cu compozitia obtinuta mai sus.

Intr-un vas uns cu unt se aseaza ciupercile, iar deasupra fiecareia se pune cascavalul ramas.

Se da la cuptor, incins in prealabil la 200 grade, timp de 10-15 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise