Se curata cipercile de pielita si se desprind coditele.
Se spala, se pun la scurs cu gura in jos pe un prosop de hartie.
Separat se prepara umplutura din cascaval ras, coditele de la ciputerci rase, bacon-ul taiat cubulete mici, oregano.
Se pregateste tava cu hartie de copt, se umplu cipercutele cu compozitia obtinuta se presara patrunjel proaspat tocat si cate o picatua de ulei de masline in fiecare bascuta.
Se baga la cuptor si se lasa circa 30-35 min la 180 grade (difera de la cuptor la cuptor).
Cand s-au inmuiat si rumenit, sunt gata!
Sunt delicioase! Spor la gatit!
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii