Curatam ciupercile de pielita si desprindem coditele.Spalam ciupercile si coditele si le punem la scurs pe un prosop de hartie.
Coditele de la ciuperci se taie marunt, la fel si usturoiul, snitelul, mararul si rosia, dar partea deasupra, nu si partea din mijloc cu seminte. Peste se adauga 1 ou mai mic, 1 lingura de smantana, sare si piper dupa gust.Daca compozitia este prea moale se pune putina faina.
Se pregateste o tava in care punem hartie de copt, umplem ciupercile cu compozitia obtinuta, le asezam in tava si peste punem cate o felie de branza sau cascaval.
Le dam la cuptorul preincalzit timp de 40 de minute.
Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii