Se fierb ouale 8 - 10 minute (sa fie tari). Se cojesc de coaja cat sunt inca caldute, ouale se taie in partea de jos, se scoate galbenusul usor, avand grija sa nu se rupa ouale. Se scoate galbenusul de la toate ouale. Se paseaza galbenusul si se amesteca cu 2 lingurite branza de vaci, sare, piper si 2 lingurite maioneza.
Dupa ce s-a format o pasta omogena se umplu ouale cu aceasta pasta.
Pe platoul pe care veti aseza ouale se aseaza frunze de salata, apoi ouale umplute, in picioare.
Rosiile se spala si se taie in jumatate,se scobesc (se scoate miezul rosiei).
Jumatatea de rosie scobita se unge cu putina pasta cu care s-a umplut ouale si apoi se aseaza deasupra oului.
Se orneaza rosia cu picatele de maioneza.
Este de efect, mai ales pentru copii.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii