Preparare: tocati carnea de pasare inlaturand pielite si zgarciuri;
Tocati ceapa foarte fin, puneti miezul de la 2 felii groase de paine la inmuiat in lapte, dupa care stoarceti ft bine, amestecati cu restul ingredientelor, adaugati oua, sare, piper, parmezanul sau cascavalul ras.
Confectionati bilute de carne, treceti-le prin ou batut cu sare, iar in final tavaliti-le prin pesmet. se prajesc in ulei incins pe toate partile:.
Separat dovlecelul taiat felii subtiri, le coaceti pe gratar sau in tigaie, le condimentati cu patrunjel tocat, le rulati, iar deasupra asezati biluta de carne.
Este un peritiv foarte rapid si de efect. Va doresc pofta buna!!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii