Pastram ingredientele la temperatura camerei.
Pastram ingredientele la temperatura camerei.
Se amesteca faina cu sare, praf de copt, zahar, peste faina se adauga ouale, laptele, untul topit si esenta si se mixeaza la viteza mare pana se obtine un aluat subtire, un pic mai gros ca la clatite.
Se tapeteaza tava cu hartie de copt si se toarna compozitia in tava, peste compozitie se asaza ciresele fara samburi si se da tava la cuptorul incalzit pentru circa 40 minute. Cand prajitura este gata, se scoate si se stropeste cu zahar vanilat, se lasa sa se raceasca si se taie felii.
Sa aveti pofta, dragilor!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii