Se pun intr-un vas ouale, zaharul, sarea, razatura de lamaie, se bate cu mixerul, se adauga faina, alternind cu laptele.
Cu cat iese mai subtire compozitia, cu atit ies clatitele mai bune.
Se pune grasime intr-o tigaie, sa fie uns fundul.
Cu polonicul se ia din compozitia de clatite si se toarna atat cit sa cuprinda suprafata tigaii, se prajesc pe ambele parti.
Daca clatitele s-au racit si trebuie sa fie servite calde, se stropesc cu alcool alb si li se da foc.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii