Corcodusele si caisele se paseaza bine cu mixerul si se amesteca cu blatul de clatite gata preparat. Se adauga uleiul si se incorporeaza bine.La foc mic se coc foile de clatite, putin mai groase decat cele obisnuite.
Se ung pe toata suprafata cu gem de mere acrisor (mere cu coaja), se impatureste si se orneaza cu smantana si felii de caise.
Corcodusele se pot inlocui cu visine, iar caisele cu alte fructe dulci.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii