CLATITE APERITIV

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
CLATITE APERITIV

Ingrediente

  • 100 g faina
  • 100 ml apa minerala
  • un praf de sare
  • Daca nu este post puteti adauga un ou si lapte.
  • Pentru umplutura puteti folosi :
  • sunca,cascaval,branza cu sare,branza dulce,carne tocata calita cu ceapa si condimente

Mod de preparare

Intr-un castron puneti faina,adaugati apa treptat,treptat pentru a evita formarea cocoloaselor,praful de sare,si se amesteca bine pana se obtine o compozitie care seamana cu o smantana mai subtire.Se coc intr-o tigaie care sa nu lipeasca.Tigaia se unge cu ulei dupa fiecare clatita.

Clatitele le puteti umple cu felii de branza,felii de cascaval,felii de sunca,separat sau combinate ,carne tocata cu ceapa calita si condimente.Le rulati bine cu capetele in interior,le dati prin pesmet,prin ou batut si din nou prin pesmet si se prajesc in ulei incins pe ambele parti.

Daca este post se dau numai prin pesmet si se prajesc in ulei incins.

Este un aperitiv deosebit de atragator si foarte gustos.Se poate servi si cu smantana.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise