Intr-un castron puneti faina,adaugati apa treptat,treptat pentru a evita formarea cocoloaselor,praful de sare,si se amesteca bine pana se obtine o compozitie care seamana cu o smantana mai subtire.Se coc intr-o tigaie care sa nu lipeasca.Tigaia se unge cu ulei dupa fiecare clatita.
Clatitele le puteti umple cu felii de branza,felii de cascaval,felii de sunca,separat sau combinate ,carne tocata cu ceapa calita si condimente.Le rulati bine cu capetele in interior,le dati prin pesmet,prin ou batut si din nou prin pesmet si se prajesc in ulei incins pe ambele parti.
Daca este post se dau numai prin pesmet si se prajesc in ulei incins.
Este un aperitiv deosebit de atragator si foarte gustos.Se poate servi si cu smantana.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii