Ingrediente
- aluat, -100g faina, -3oua, -un varf cutit sare, -3ooml lapte, -30g unt topit, -nucsoara macinata, , umplutura: 20g unt, 200g smantina, 150g gorgonzolla, un pumn miez de nuca faramitate, 2 linguri parmezan, -o lingurita de miere pt ornat
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
3 voturi
Mod de preparare
Umplutura o pregatiti asa: topiti untul, cu gorgonzolla, la foc mic, pina se incorporeaza bine unul cu altul, se adaua smantana, se amesteca bine, se ia de pe foc, se adauga nucile faramitate, parmezanul.
Cu acesta cmpozitie am umput clatitele pe care le-am legat cu un fir de ata mai groasa. Le introduceti la cuptor cam 5 min, iar cand le serviti puteti pune deasupra un fir de miere. Sunt delicioase, iar gorgonzolla o puteti inlocui cu orice tip de branza!!!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 15 noiembrie 2009
O bunatate...
vera (Chef de cuisine) , 30 iulie 2009
Sidy, dupa ce le-ai copt, ata se poate scoate, in modul acesta nu se vor desface in timpul coacerii!
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 27 iulie 2009
Superba prezentarea,parca ar fi niste pungulite, un design foarte atractiv . Felicitari pentru prezentare.Fiecare este liber sa faca cum doreste si apoi nu toate gusturile place la toata lumea,mie personal imi plac.
Sidy (Chef de cuisine) , 27 iulie 2009
Si eu le preper cu fel de fel de umpluturi, ca aperitive calde sau reci( creier, ciuperci)Dar nu le leg cu ata !
mirey (Chef de cuisine) , 10 iulie 2009
Arata bine!
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 iulie 2009
Imi lace ideea cu saculeti.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 iunie 2009
Clatitele sunt gustoase atat ca aperitiv cat si ca desert.Imi place reteta ta...