Se amesteca toate ingredientele pina se omogenizeaza bine si apoi se lasa compozitia jumatate de ora la rece.Intre timp pregatim umplutura:punem la topit untul si apoi adaugam bananele taiate felii si sucul de la portocale .Le tinem pe foc pina se coloreaza un pic bananele si se ingroasa un pic sosul.
Dupa ce se fac clatitele se umplu cu bananele si se impaturesc.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii