Ciupercile le spalam si le taiem in cubulete.
Ceapa o tocam marunt si o punem la calit in 50 g unt,iar cand incepe sa se rumeneasca punem ciupercile si le lasam cateva minute sa se inmoaie ,apoi stingem cu 100 ml vin. Lasam sa se evapore vinul,punem putina sare, piper si 100 ml. supa de legume,apoi lasam pe foc sa scada lichidul.
Adaug parmezanul,amestec si iau de pe foc tigaia. Trebuie sa se formeze un sos legat, catifelat .
Cu untul ramas (50 g) ungem bine o tava si asezam clatitele umplute cu compozitia de ciuperci din tigaie. Impachetam clatitele ca pe trabucuri .
Peste clatite punem multa mozzarella si dam la cuptor incins 15 minute.
Delicioase!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii