Din faina si sifon se prepara o compozitie de consistenta unei smintini mai subtire la care se adauga un praf de sare,coja rasa de lamiie si citiva stropi esenta de rom.
Se unge fundul taigaii cu ulei dupa care se toarna compozitia cu ajutorul unui polonic.Se coace pe ambele parti intorcind clatita fie prin aruncare in sus (cine are experienta) fie ajutidu-te de un cutit cu lama subtire.
Se umplu apoi clatitele cu crema tartinabila cu alune(se gaseste in comert).
Se orneaza apoi cum doreste fiecare.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii