Oualele se amesteca cu faina, sare si putin lapte; compozitia se subtiaza cu cantitatea de lapte ramasa; adaugand treptat pana ce se obtine compozitia de clatite. Se prepara clatitele intr-o tigaie unsa cu ulei si incinsa bine; compozitia se toarna astfel incat sa se intinda in strat subtire si pe toate suprafata tigaii, prin miscare roatativa. Foile de clatite se asaza suprapuse pe o farfurie, se umplu cu dulceata, se ruleaza si se pudreaza cu zahar vanilat.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii