Incorporez faina, oul, laptele, esenta, uleiul, apa minerala. Omogenizez pana obtin o compozitie de consisistenta unei smantani groase. Las 10 minute sa se odihneasca. Incing tigaia unsa cu ulei, torn cate un polonic din compozitie, las sa se rumeneasca usor pe ambele parti. Imediat ce am luat clatita de pe foc, o pudrez cu zahar. Cand s-au copt toate foile de clatite, le intorc. Zaharul se patrunde in fiecare foaie. Le ung cu dulceata, servim cat sunt caldute.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii