Din faina, lapte, apa minerala, oua si sare se prepara o coca de clatite, care se lasa sa se odihneasca 30 min., apoi se fac foile de clatite. ciupercile se taie si se caleste in ulei, se adauga ficatul oparit si taiat in bucati mici si se calesc impreuna, sub capac, pana ce ficatul este gata. Se adauga 75 ml smantana si 1 linguri faina grau si se lasa sa se lege. Se condimenteaza cu piper si sare dupa gust. Se umplu foile de clatite cu amestecul pregatit, se impacheteaza in patru, se asaza intr-un vas yena uns cu unt si se dau la cuptor timp de 10 minute.
Se aseaza pe farfurie si se orneaza cu smantana.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii