Se bat ouale cu telul.
Se bat ouale cu telul, intr-un castron, cu sare si vanilie, se adauga uleiul, laptele, apoi faina cate putin, pana ajunge la consistenta aluatului de clatite, iar la final, se adauga florile rupte de pe ciorchine si clatite cu apa rece
Dupa omogenizare si dupa ce aluatul s-a odihnit 5 minute, se fac clatitele in tigaie (eu nu am pus ulei in tigaie), apoi se scot pe farfurie.
La servire, se umplu cu dulceata sau gem, eu am avut dulceata tot de flori de salcam.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii