Ingrediente
Pentru 8 clatite:, un piept de pui mare, 700 gr ciuperci champignon, proaspete, 400 gr smantana, o ceapa, cateva frunze de ceapa verde, condimente (piper, sare, busuioc), + ingredientele necesare pentru cele 8 foi de clatite
Dificultate: Redusa | Timp: 50 min
9 voturi
Mod de preparare
Pieptul de pui si ciupercile se spala si se maruntesc. Se caleste o ceapa in unt sau ulei, iar peste se adauga pipetul de pui. Lasati-l vreo 15 minute numai pe el, sa se rumeneasca putin. Dupa ce carnea s-a rumenit putin, am adaugat si ciupercile taiate marunt. Le-am lasat sa se caleasca impreuna, apoi am oprit focul, le-am lasat sa se raceasca, le-am condimentat si am turnat peste smantana si cateva frunze de ceapa verde taiate marunt. Am amestecat bine de tot, dupa care am umplut 8 clatite.
Pofta buna!