Din oua, lapte, bere, sare, ulei si faina se face un aluat consistent ca smintina si se lasa la odihna 1/2 ora .
Se coc clatitele in tigaia speciala .
Urda, maruntita bine, se amesteca cu sarea si mararul taiat marunt si cu aceasta se vor umple clatitele.
Intr-un vas ceramic uns cu unt , se aseaza clatitele si se pun deasupra lor bucatele de unt.
Se dau la cuptor 15 minute, sint deosebit de crocante si bune , pofta buna sa aveti !
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii