Se prepara blatul si la final se adauga cacao, apoi se amesteca bine. Se lasa cca 25-30 minute sa se linisteasca si se coc foile de clatite. Fiind putin colorate clatitele trebuie sa se coaca cu grija pentru a nu iesi prea \"negre\".
Se las sa se raceasca si apoi se umplu.
Clatita se unge cu crema de ciocolata si apoi cu smantana. Se indoaie in doua, apoi in patru.
Se decoreaza cu multa ciocolata topita. Se lasa 5 minute sa patrunda ciocolata in clatita si apoi se consuma.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii