autor:

kata0587

» » Aperitive

Clatite umplute la cuptor

Autor: kata0587 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kata0587 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 august 2010

Ingrediente
Clatita, 200g faina, 250ml lapte, 2 oua, 50ml ulei, sare, , Compozitie, o lingurita zahar, o pulpa de pui fiarta (se poate pune si piept), 100 g cas, 1 ceapa, pesmet, unt, 1 ou, 1 lingura smantana, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

8 voturi

Mod de preparare

Din faina, lapte, oua, ulei, sare si zahar se fac clatite mai grosute (mie mi-au iesit 5 clatite).
Ceapa se curata, se toaca marunt si se caleste in ulei.
Peste ceapa adaugam carnita fiarta taiata marut si condimentam cu sare, piper si patrunjel.
Lasam la prajit aproximativ 5 minute.
Ungem un vas de yena cu unt si tapetam cu pesmet apoi ne ocupam de clatite.
Punem in mijlocul fiecarei clatite cate un pic de compozitie de ceapa cu carne, apoi punem branza rasa si impaturim clatita.
Pachetelul astfel facut il punem in vas.
Procedam astfel cu toate clatitele.
Punem apoi peste clatite cateva feliute de branza si turnam un amestec din ou si smatana peste acestea.
Dam la cuptor 30 minute la foc potrivit spre tare.
Se servesc calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite umplute la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

  • 3 comentarii

  • Czompa

    Czompa (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2010

    Arata foarte bine, am apa in gura deja!

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 28 august 2010

    arata foarte bine felicitari si sigur cu prima ocazie o voi servi

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 18 august 2010

    Hmmmmmmmmmmm.........ce bune trebuie sa fie !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

8 voturi

Ingrediente

  • Clatita
  • 200g faina
  • 250ml lapte
  • 2 oua
  • 50ml ulei
  • sare
  • Compozitie
  • o lingurita zahar
  • o pulpa de pui fiarta (se poate pune si piept)
  • 100 g cas
  • 1 ceapa
  • pesmet
  • unt
  • 1 ou
  • 1 lingura smantana
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de kata0587
Rulouri cu budinca

Rulouri cu budinca

Din ingredientele de mai sus trebuie sa iasa un aluat care sa se poata intinde foi subtiri. Se lasa

20 voturi    10 comentarii
2h
Prajituri
Crema de conopida

Crema de conopida

Se paseaza toate legumele (conopida, morcov, cartifi) si se condimenteaza cu sare si piper. Se amesteca

3 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive
Salata cu ou si sos de smantana

Salata cu ou si sos de smantana

Din cele 2 oua se face o omleta care apoi se taie fasii. Separat se face un sos din amestec de smantana,

2 voturi    3 comentarii
30 min
Salate din oua

Czompa (Chef de cuisine)

Arata foarte bine, am apa in gura deja!

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Chifteluţe franţuzeşti