Ingrediente
4 oua, 200 gr de faina, 1 pahar de sifon sau lapte, sare toate acestea pentru realizarea clatitelor, 1 ceapa, 2 rosii, 150 grame de bacon, 150 grame sunca de Praga, 250 grame de cascaval, 2 oua, 1 fir busuioc, 1 fir cimru sau rozmarin, 1 fir de praz, ulei, sare, piper(boia)
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
14 voturi
Mod de preparare
Separat se taie bacon-ul, sunca, ceapa, se rade parmezanul si se amesteca cu doua oua,se pun condimentele se amesteca bine se sareaza se pipereaza si se scot pe hartie absorbanta.
Se iau clatitele si se umplu cu compozitia rezultata, se mai rade 100 grame de cascaval si se dau la cuptor 5-10 minute pentru gratinare. Se scot de la cuptor si se servesc calde. Se decoreaza cu fire subtiri de praz si se mai rade un pic de cascaval peste toate clatitele.
Pofta Buna
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 decembrie 2009
Mm mmm ce apetisante sunt!!!
mirey (Chef de cuisine) , 10 iulie 2009
Imi place cum arata!
cristina i. (Chef de cuisine) , 13 iunie 2009
Le voi incerca chiar astazi,aveam in plan sa fac clatite.
Sidy (Chef de cuisine) , 31 mai 2009
Fac si eu clatite umplute.Le mai umplu cu ciuperci.Le prajesc ca pe snitel sau le fac la cuptor cu smantana deasupra...