Se pune intr-un castron ouale,cu aromele,circa un sfert de pachetel de praf de copt si un pic de sare,se bat cu un tel se adauga faina si o cantitate mai mica de lapte,se bate pana la omogenizare.Se lasa mai gros aluatul la inceput pentru a nu se forma cocoloase de faina,apoi se adauga lapte pana se obtine consistenta dorita.Cu cat este mai subtire compozitia se pot face clatitele mai subtiri.Se incinge tigaia,se adauga cate 1 lingurita de ulei la fiecare clatita,se intorc cu spatula speciala pentru clatite.Se pot umple dupa dorinta.Se mai poate face o compozitie de nuca macinata cu zahar si albusuri batute spuma cu care se umplu clatitele fara a se mai impacheta,se taie felie ca la tort.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii