Clementinele se curata de coaja si se folosesc intregi.
Aluatul de clatite se face mai vascos sa se poata prinde de clementine.In aluat se adauga scortisoara si zaharul vanilat.Intotdeauna cand faceti aluatul de clatite puneti in castron mai intai faina,sarea ,apoi apa minerala.Astfel nu se vor forma cocoloase si aluatul de clatite se lasa 15 minute sa se odihneasca la frigider.
Se introduc clementinele in aluat si se prajesc pe toate partile in uleiul incins .Dupa prajire se scot pe hartie absorbanta si se trec prin zahar pudra.
Este un desert racoros,fin si dietetic.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii