Coastele se portioneaza, se spala apoi se sterg cu servete absorbante. Se sareaza si pipereaza.
Ierburile aromate se spala si se toaca marunt. Usturoiul se curata si se piseaza. Ardeiul iute se curata de seminte si se toaca cat mai marunt. Se pun toate intr-un bol, se adauga uleiul si mierea si se omogenizeaza bine.
Cu acest amestec ungem coastele pe toate partile si le punem intr-o tava de friptura, pe care am uns-o inainte. Deasupra turnam vinul si apa, acopetim tava cu folie si dam la cuptor, pentru 60-70’(pana carnea se desprinde de pe os) apoi indepartam folia si mai lasam 15’in cuptor, pentru a-si forma crusta, scoatem, intoarcem bucatile de coasta si mai dam la cuptor inca 15’. Astfel vom avea o coasta bine coapta, cu crusta crocanta putin lipicioasa si deosebit de gustoasa. Eu am servit-o cu garnitura de cartofi piure.
Pofta buna !
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii