Ingrediente
500-600 gr de cartofi, 4-6 coaste de porc, 100 gr de parmezan, 2 crengute de rozmarin, sare, piper, ulei, unt, , Marinada pentru carne este formata din:, 1 ceapa tocata marunt, 3-4 catei de usturoi, 1 lingura de unt, 150 ml de vin alb demi-dulce, sare, boia
Dificultate: Medie | Timp: 45 min
7 voturi
Mod de preparare
Coastele de porc se pun intr-o marinada formata din:
1 ceapa tocata marunt
3-4 catei de usturoi
1 lingura de unt
150 ml de vin alb demi-dulce
sare, boia
Se lasa aproximativ doua ore marinada la frigider, dupa care se scoate si se pot pune coastele pe gratar sau se pot pune in tigaie la prajit in ulei. Dupa care se scot si se pun pe servetele absorbante pentru a inlatura surplusul de grasime. Se-ncearca cartofii iar daca sunt facuti se poate pune cascaval sau parmezan si se mai da 10-15 minute la cuptor.
Dupa care se scot cartofii si se aranjeaza ca in imaginile alaturate.
Pofta Buna
www.reteteleluisupernico.blogspot.com
valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 noiembrie 2009
Super delicios....
mac myra (Chef de cuisine) , 07 noiembrie 2009
Arata foarte bine.....delicios.
mac myra (Chef de cuisine) , 07 noiembrie 2009
Arata foarte bine.....delicios.
cristina i. (Chef de cuisine) , 06 noiembrie 2009
Arata asa de bine ca mi s-a facut foame.