Cod alb cu paste negre

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Cod alb cu paste negre

Ingrediente

  • 2 fileuri de cod alb
  • 1 punga cu paste negre cu cerneala de sepie
  • 2 linguri ulei de masline
  • 250g ciuperci pleurotus
  • 100ml smantana lichida
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pestele spalat, uscat, condimentat cu sare si piper, il lasam pe o farfurie 10min, apoi il punem pe gratar sau il fierbem, fiecare cum doreste (eu l-am prajit pentru ca-mi place mai mult); punem pastele la fiert in apa cu putina sare pentru 8 min (eu le-am fiert putin mai mult), iar in acest timp calim ciupercile tocate marunt in ulei de masline, dupa ce a scazut apa din ele adaugam un pahar cu apa, lasam sa fiarba pana scade toata apa apoi adaugam smantana, amestecam, condimentam, iar dupa ce incepe sa se ingroase , amestecam cu pastele bine scurse.

Servim pe farfurie pastele alaturi de peste; garantez gustul bun!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise