Din faina,sare si apa facem colarezii(picuram apa in faina si incepem sa frecam intre palme bine de tot pana nu se mai lipesc colarezii îi puteti face mai subtiri sau mai grosi dupa cum doriti,eu i-am facut de data asta subtiri pentru ca se fierb mai repede).
Punem laptele la foc mic cu zaharul vanilat si cand acesta clocoteste,adaugam colarezii in ploaie amestecand mereu. Lasam sa fiarba la foc mic 15 min. si la sfarsit adaugam zaharul,dupa care putem servi.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii