Se pune faina cernuta intr-un castron incapator. Adaugi laptele, putin ulei,un praf de sare si zahar vanilat si se framanta un aluat tare si omogen. Intre timp, se pune o oala cu apa cu sare la fiert. Se pune aluatul pe masa de lucru si se intinde o foaie nu prea subtire. Se taie patratele si se umplu cu dulceata. Se inchid bine la margini presand cu degetele sau cu o furculita. Se pun la fiert circa 25 minute. Se scot intr-o strecuratoare, se trec sub un jet de apa rece pentru a nu se lipi si se lasa la scurs. Se pudreaza cu zahar. Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii