Coltunasi de post

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Coltunasi de post

Ingrediente

  • 2 cesti faina
  • 2 linguri ulei
  • apa
  • 4 cartofi
  • 3 cepe
  • sare.piper,ulei

Mod de preparare

Din faina,ulei pa se face un aluat usor lucrabil. Se intinde aluatul, se taie patrate sau cercuri, in mijlocul carora se asaza umplutura de cartofi.Cartofii fierti se piseaza, se condimenteaza cu sare si piper. Cu ajutorul formei speciale, modelam coltunasii.Presaram cu faina,lasam sa se usuce 10 minute. Cand clocoteste apa, adaugam coltunasii. Fierbem timp de 8-10 minute.Calim ceapa.Strecuram coltunasii, clatim la jet de apa, incorporam cu ceapa. Servim fierbinti.Daca nu avem timp sa-i preparam, putem cumpara gata preparati din Market,congelati.Se fireb nedezghetati.

Eu am cumparat coltunasii de data aceasta

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise